Дейности

Детски кът

Апартхотел „Роял Банско” отделя специално внимание на своите най-малки посетители. В нашия детски кът, децата могат да лудуват цял ден и да се забавляват на воля.

Ползването на детския кът е безплатно и неограничено за всички гости на хотела.

 

Тенис на корт

Безплатно ползване на корта от гостите на хотела, с техни собствени ракети и топки. За външни лица – 20 лева на час.

 

Тенис на маса

ping-pong

 

Билярд

billiard

 

Ски

Банско е световноизвестен ски център. Над 70 км са професионално подготвените и надеждно обезопасени ски писти.  30% от тях са за начинаещи, 45% за напреднали и 25% за опитни скиори. 100% от трасетата са оборудвани с машини за изкуствен сняг, което гарантира снежно покритие от декември до май.

Тук можете да намерите всичко необходимо за вашата ски ваканция: информация за ски център, карта на ски център, лифтове и съоръжения на ски център, състояние на ски лифтовете и пистите.

skii

 

Пейнтбол

Предлагаме Ви организирани пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско, до Пирин Голф и Катарино.

 

Конна езда

Язденето на кон отдавна е не просто атракция  и отличен начин за прекарване на свободното време. Връзката между човека и животното може да бъде толкова силна и положителна, че язденето на кон се използва като специфичен вид терапия – хипотерапия, с признати лечебни ефекти върху физиката и психиката.

hourses 

 

Риболов

fishing